Terese Hemsida

Ja då var det 2015 och för första gången firade jag det nya året i Norrtälje.  Att summera 2014 på ett bra sätt är nog svårt men i det stora hela har det varit ett fantastiskt år, även om det började i katastrof.

Som tur är har fortsättningen varit så mycket bättre, jag har träffat många underbara vänner och haft fasligt kul och är ganska säker på att 2015 kommer gömma mycket i sitt sköte som kommer göra tillvaron fantastisk.

24/1   Var en lite tråkig dag så jag fick en plötslig önskan att ta en lite kryssning för att lätta upp stämningen lite, och som tur var fanns det en hytt kvar på en av båtarna, så jag och en kär tjej for iväg. Blev en trevlig resa med god mat och en hel del bubbel.

En perfekt tripp om man vill koppla av och ha lite trevligt.

 

30/1   Då bar det iväg igen denna gång med tjejgänget. Jag delade hytt med goa Christina igen, en tjej jag trivs jättemycket att umgås med.

Som vanligt när vi åker så blir det himla bra, även om det var lite dämpat på båten, kanske för att det var lite skumpigt ute på ålands hav så många gick och la sig tidigt eller vad det nu berodde på, kanske för att någon vänt båten upp och ner hihi

Men vi hade trevligt ändå.

Ibland händer det märkliga saker, som när jag kom i samspråk med en tjej på båten och hennes kille blev så himla svartsjuk för att vi satt och pratade att han bara gick därifrån, sur som attan. Och så undrar folk varför man föredrar att umgås med andra tjejer och inte är så intresserad av killar, jo jag vet finns jättemysiga killar också även om hennes i mina ögon var lite tråkig.

Lite att se fram emot

 

Ny kryssning 20/2

Blev som vanligt en kul tillställning med god mat och dricka. Denna gång var det med grabbarna p jobbet så var ju lite annat än att åka med tjejerna, mindre bubbel och mera pilsner, inte så mycket dans, och inge mys i hytten hihi.

 

Dominans för kvinnor 8/3

En kul eftermiddag tillsammans med sju tjejer där vi pratade om kvinnlig dominans och hade lite praktiska övningar.

 

M-Magasin 4/3

Förra året gjorde man ett reportage om mig och nu var det dags att publicera det.

Så i nr 4 av M-Magasin så kom det 5 sidor om lilla mig med ganska bra bilder och allt.

 

FemDom fest   14/3

Ja blev en trevlig kväll med både mat och dryck innan festen, och även om jag skulle kunna berätta vad som hände under kvällen så är det lite min hemlighet hihi men är alltid spännande med den typer av fester.

20/3—27/3  En tur ner till ett båsigt Lanzarote. Blev en vecka med ett typiskt Svenskt sommarväder, lite sol, lite regn, lite molniga dagar  men ändå varmare än i Sverige nu i mars, så blev tillfälle att prova lite sommarkläder och få ta av sig den varma tjocka jackan.

 

 

Man kan gör ganska mycket om man har en vulkan. Att få det varmt och mysigt är ju inga problem, och vad ska man med en spis till.

Man kan ju bygga en restaurang i en gammal lavagång,  eller varför inte en fin pol att bada i. Just denna fick tydligen bara spanska kungen bada i men fin var den.

20/4 Äntligen nu våras det i Stockholm och man känner att det blir nog en sommar i år också. En så länge dröjer det lite innan det börjar knoppas uppe i Norrtälje, men det kommer där också tar bara lite längre tid.

Körsbärsträden blommar i Kungsträdgården, ja då är det vår.

25/4  En kul kväll/natt på stan med goa vänner  började med en bit mat och en flaska vin med min favotjej Christina, fortsatta på en konstutställning i Sätra, ja det kan låta tråkigt men beror ju mycket på vilken konst de rör sig om och denna var riktigt häftigt. Hände lite annat också men det är inte riktigt vad man berättar om här hihi

Kvällen slutade på Kolingen i Gamla Stan och vi hamna mitt i inspelningen av dokusåpan BAREN, Kul var det och en av deltagarna blev min favorit för kvällen, han gjorde goda drinkar och var himla trevlig, han får min röst hihi.

Efter en snabb drink på Gondolen blev det en liten promenad ner till Kolingen 

Ibland kör jag lastbil och denna gång skulle jag köra ner till Staffanstorp ned bil och släp, en resa som jag bävat för lite, inte för att den är märkvärdig i sig men för att det var lite mycket vikt för min gamla lastbil.

Och på något vis så ville den visa att den tyckte detsamma. Första försöket slutade efter bara fem minuter med att en övertrycks ventil gick  sönder och så var det bärgare till Scania för reparation.

Nästa försök gick lite bättre, nja kom till Brahe hus innan det var stopp första gången, sen var det dags igen i en backe efter Jönköping, som tur är så är man ju inte handfallen helt och hållet så efter lite strul så kom jag i alla fall fram ett par timmar senare än planerat. Hemresan utan lass gick däremot utan problem, blev en jobbig resa i alla fall och är ganska glad att jag inte sysslar med detta varje dag. Ser fram emot att sätta mig i lugn och ro på kontoret efter helgen och vända lite papper hihi.

 

28/5  Dags för vinyl kryssning på Viking Cinderella, andra helgen i rad som jag åker, men när tjejgänget ska ut och roa sig är det bara att hänga på , man kan ju missa nå kul annars.

                                                                                                                                                        En utsikt man inte mår dåligt av när man intar sin middag.

Cinderella 107 vinyl logo

Jag och Åsa har något intressant att studera.

 

 

                                                                                            Partytjejerna på den här resan

Nu har det blivigt lite mycket kryssningar, visst är det kul när personalen känner igen en och hälsar en välkommen tillbaka igen, hihi men.

Den här resan blev annars riktigt lyckad, förutom mina tokmysiga tjejkompisar så var det några andra ombord som jag kände, och som kände igen mig så blev mycket prat och skoj.

Men nu får det nog dröja några veckor tills nästa gång, är ju snart midsommar  och då ska jag hålla mig på land. 

13/6  Dags för lite ledighet, två veckors semester, ja från mitt vanliga arbete i alla fall.

Blir till att jobba med huset i Norrtälje lite och så blir det ju en del utflykter som vanligt, och som så brukar är det inget planerat utan man tar dagen som den kommer , så måndagen den 15 blev det en tur till Eckerö, mest för nöjets skull men klart man passade på att handla lite så man har lite i stugan till midsommar.

17/6  En tur in till Stockholm för lite linsluseri igen, denna gång för den officiella Stockholm Pride videon, nu återstår att se vad det blir av de, hihi

19/6  Midsommar, och den firade jag tillsammans med grannarna i Norrtälje, blev en himla trevlig Midsommar med mat och dryck och härligt sällskap. Vädret var ju inte det bästa men det regnade ju inte i alla fall och vi var ju inne på kvällen så det gjorde ju inte så mycket.

16/7  Då var det dags för en tur ner till Kalmar och Krusenstiernska gården för att se Tresteg i snedsteg med Robert Gustavsson med flera, andra året i rad som jag gör den trippen. Är ju lite märkligt egentligen när Stockholm med allt som finns där att man åker till Kalmar för att gå på teater.

Men är ju trevligt att göra en liten tur då och då.

Var nästan först på plats hihi                                                        Han med lite kultur av annat slag också på Öland                         De lilla mysiga familjehotellet som jag bodde på i Mönsterås

30/7 –3/8 2015

 

Då var det dags för årets Stockholm Pride, och som förra året så är jag med och jobbar med både förberedelser inför och med själva Priden. Blir mycket jobb i Pridepark så kommer utgå därifrån  under Pride veckan.

Precis som förra året var jag mest ute på stan och hämtade och lämnade artister som skulle uppträda i parken, blev lite stressigt ibland då tiden var knapp men var himla kul att träffa dem mer privat en bara se dem på TV och så.

2015