Terese Hemsida

 

 

20/6  Midsommarafton och vädret är därefter men varför sura, blev en tur med M/S Viking Cinderella .

Och varför snåla, det finns en suite 10001 som passade bra för två glada tjejer, en liten tvårummarna på däck 10 där frukost serverades på rummet och tur de för den brukar man ju missa annars.

Blev en fantastiskt kul resa med god mat och dricka, härliga människor ombord så blev mycket prat och dans men mysiga tjejer under kvällen.

2/6  Startade med en rejäl frukost, kom upp en hel vagn med godsaker, skulle räckt  till minst sex personer.

En GT sitter ju inte fel, tyvärr var det både lite kallt och blåsigt för att sitta ute så var inomhusaktiviteter som gällde, och lite underhållning av högsta klass, nja där tog jag ju i lite.

 

 

24/7  Tiden går fort och snart är det dags för

Stockholm Pride 2014.

Har ju varit med många år som utställare men hoppat över Priden lite förra året , var något som var viktigare då.

Men i år så ska jag vara med igen och denna gång ska jag jobba lite mer aktivt, så för första gången ska jag vara volontär, så börjar mitt uppdrag tisdag 29/7 tror det kommer bli himla kul.

Stockholm Pride 2014 från min synvinkel

Året var 2014 och här börjar min historia

29/7—3/8

Stockholm Pride är i full gång och jag jobbar i år som volontär så blir en hel del jobb i parken och  en massa rännande på stan med artister som ska hit och dit. Det är ganska kul att se Priden från ett annat håll, lite backstage  så att säga. Är ju en ganska stor organisation som är igång för att få allt att fungera.

 

 

I natt efter 24 stängde parken och på morgonen när man kommer dit är det städat och rent som av ett under, nä en massa Volontärer har gjort en insats och de gör ett kanonjobb för parken ser inte kul ut när besökarna gått hem.

 

Blev en fika på stan med ett par vänner som jag inte träffat på jätteläge, och vi hade ganska mycket att prata om hade ju hänt mycket på senaste tiden.

Vår fina pol där vi bodde

bangla road patong Nöjesgatan nr ett i patong                  Min favotjej i Patong     Massor att handla och bara märkesvaror  typ            

24/5  En ganska nöjd tjej sitter och äter på Viking Cinderella och väntar på kvällens aktiviteter, och nog blev det de alltid.

Full fart hela kvällen och natten, så himla kul, massor av rolig tjejer och kollar, mycket bubbel och andra trevligheter, bara tråkigt att man måste gå iland.

Men snart är det helg igen och nya äventyr står för dörren.

 

 

31/5  Ibland är livet bara helt underbart som denna fantastiska helg.

Det börjar med en fin middag tillsammans med 2 goa väninnor, fortsätter på en fest lite Darkside och en massa mys, fortsätter med bubbel ute på ”Kobben” och en underbar natt som jag sent ska glömma, att man bara kan ha det så fint. Synd bara att det tar slut så fort.

 

5/6  Ny helg nya äventyr, denna gång var jag ute med jobbet, god mat i Gamla stan och sedan en massa kul nere i Kungsträdgården där man hade ”Smaka på Stockholm” en massa restauranger och annat ställer ut och trevlig underhållning från scenen.

Blev inte så sent men var nog ganska trött för vaknade inte fören tre på fredagen och då var jag fortfarande trött, men på den igen så blev en tur in till stan igen och lite nya äventyr.

17/4  Blev en jättetrevlig kväll ute hos Lena på ”kobben” vi firade Linns födelsedag tillsammans med Lenas son, fru och barn, god mat gott vin och som vanligt djupa samtal om livet.  Har sitter jag och myser i den nyinköpta soffan och ser ut över fjärden utanför.

22/3  Då var det dags att ta sig in till den stora staden och ha lite kul. Vi träffades hos en väninna för ett glas bubbel och invänta ytterligare en tjej till sällskapet, hon var dock försenad och det blev till att ta taxi ner till restaurang Vassa Eggen en krog i krokarna runt Stureplan. Blev en trerätters middag med gott vin och mycket trevligt sällskap.

Nu var ju kvällen bara barnet när vi var klara så en liten promenad Kungsgatan upp till Golden Hitts och fortsättning på kvällen och åter igen kan man konstatera att tjejer har bara roligare och att andra tjejer är ganska nyfikna på en tjej som vart kille. Kvällen blev snart morgon och ett glas bubbel till innan John blund kallade på uppmärksamhet, morgonen började med frukost i sängen och nya diskussioner om viktiga problem som sjuksköterskors lön mm. Med tanke på att vi kom i säng halv fem så var jag förhållandevis pigg denna tidiga morgon och fortfarande oskuld hihi.

 

25/3  I dag blev det frukost på altanen ute på landet, solen sken och det var riktigt varmt, väntade på en kille som skulle koppla in vattnet från min nyborrade brun så jag nu har vatten året om, och det kan ju vara bra om man ska bo där lite mer och inte bara på sommaren, vatten fans ju att få tidigare också men då fick man åka och hämta.

Nu kan jag ju duscha och så även på vintern och det sitter ju bra.

 

2/4—12/4   Blev en tur till Thailand med min tjejkompis Linn, vi bodde i Huset som Linns mamma bor i när hon är där nere. Ett stort underbart hus nära vattnet vid en av Phukets bästa stränder, varmt och skönt var det ja lite för varmt så man blev som lite nattmänniska då det var lite svalare.

Blev förstås en del utflykter i omgivningen, bland annat till Patong   för att studera utelivet hihi jodå nog var det uteliv alltid och det blev lite sent till och från.

    Tvätt av altan innan det är dags att olja in den                                                                                        Ny blåsa                                                  På väg in till Stockholm och lite kul

18-19 / 1

Blev en tur med Birka Paradise, jättelyckat hade så himla kul, träffa en massa roliga människor, tänk om livet vore så lite oftare, skönt att få drömma bort lite och slippa tänka på att det just nu är ganska tungt.

2014 började för mig på allra sämsta tänkbara sätt, det tog slut med Elin, vi är inte ovänner eller så men kommer nog aldrig träffas igen. Livet måste gå vidare ändå.

29/8  En tur med Birka till Åland.

Var en jobb relaterad tur så inga skandaler.

Lite bubbel passar ju bra när två tjejer pratar och tittar på showen för kvällen.

11/7  Bilder från en fantastisk afton och natt hos en väninna ute i skärgården, vi var 10 tjejer som festade och hade roligt, blev en av sommarens höjdpunkter, tjejer har bara så mycket roligare.

2014