Terese Hemsida

2019

8_13/7  En tur söderut igen, lite minisemester kunde man säga, målet var Stulen kärlek på Vallarnas friluftsteater samt en tur till Ullared. På vägen ner så blev det ett stopp i Gränna för att sedan fortsätta till High Chaparral och besök i parken samt en övernattning. Dagen efter vidare till Ullared, och lite inköp på Gekås. Vi hade bokat in oss på motellet ett stenkast från Gekås så var in ett par gånger innan allt hade inhandlas. Onsdag en snabbis till på Gekås innan det var dags att ta sig till Vallarna, och en himla trevlig kväll, kul att få skratta riktigt mycket. Torsdag bar det iväg hemåt Stockholm igen, med en avstickare till Vadstena, himla fin stad så vi stannade där över natten, hittade ett billigt rum på pilgrimscenter. Fredag fortsatte vi via Motala, Borensberg, och Berg, ja vi följde Göta kanal, och vid Begs slussar hjälpte jag ett par att slussa uppför de 7 slussarna. Söndag upp till Norrtälje för att se på en lägenhet nere vid hamnen, inflyttning 2023, nä får nog leta vidare.

Midsommar firades om vanligt ute på landet med våran granne och deras barn och barnbarn. De var dans nere på ängen och en hel del bubbel, varmt och skönt, senare på kvällen middag och härlig samvaro. Blev till och med en tur till sjön och ett kvällsdopp. Stan i all ära men att få vara på landet och ute i naturen med trevliga vänner det slår det mesta.

Det finns mycket fint i Sverige fortfarande, det är inte bara bilbränder, skjutningar och sprängningar mm

27/7/2019  Förra året så sa jag att 5 år med Stockholm Pride fick räcka för min del, och på den punkten var jag ganska bestämd ända tills i dag. Men så tänkte jag att det kunde vara kul att ha något att göra en vecka framöver så hörde av mig och undra om de hade användning för mig, och de hade de mer än gärna, så åkte in och här är man nu igen. Som vanligt blev det långa dagar men också en fin vecka med nya och gamla bekanta. Men det blev också en lite annorlunda Pride utan regn både på torsdagens schlager kväll och lördagens parad hihi, brukar ju alltid komma lite regn i alla fall.

Nu är inte Stockholm Pride det samma för mig som det en gång var då jag de senaste 6 åren varit en av många som jabbat för att det hela ska bli en bra festival. Ibland ser man saker som man inte tycker hör hemma i en Pride festival och kan bli himla irriterad över de. Samtidigt finns det ju så mycket bra som väger över med råge så blir nog tråtts allt ett 2020 också för mig även om jag återigen var lite tveksam till de. Men efter att sovit ikapp ett par dar så känns det ok igen. Att jobba med Priden innebär ofta att det blir långa dagar, man vill ju ställa upp när det behövs och de gör de ju nästan hela tiden.

Som jag sa är det mycket jobb med att få allt att fungera, men i år han jag med att gå paraden också, fick hoppa in bland de första så jag skulle hinna till parken i tid innan jag hoppade på mitt pass igen.

10/8/2019  Brukar ju bli två Pride för mig, så även i år, efter att jobbat med Stockholm Pride i en dryg vecka är det ganska skönt att bara ta en tur på stan och strosa runt ett tag under Roslagen Pride. Man träffar ju alltid några bekanta som man kan prata lite med.

11/8/2019 Efter Pride passar det bra med en liten dagskryssning mellan Grisslehamn och Eckerö i det fina vädret.

13/8/2019 Nu är ju inte sommaren slut ännu men det lackar mot höst i alla fall och då kanske det är dags för lite andra aktiviteter. Dags att börja röra på sig lite och då passar det ju bra med lite tennis igen, ska köra två dagar i veckan under hösten, kanske man blir lite bättre på de men framför allt så behöver jag röra på mig och då ska det vara något jag gillar och tennis är ganska kul tycker jag.