Terese Hemsida

2017

Eftersom man inte har så mycket att göra så kan man ju alltid ta och måla om huset, och så ska taket bytas ut efter dryga 40 år, och nu när man ändå är igång så ska toan fixas till också.

Jobbigt att vara pensionär full fart hela tiden, hihi

31/7—7/8 Ja då är det Stockholm Pride för mig och som vanligt blir det att åka runt och hämta och lämna artister mm. Tror det blir sista året för mig som jag jobbar med det här, vill göra en paus. Fast de har jag sagt varje år jag vart med så osvuret är bäst.

Många skulle tycka det var ett drömjobb att träffa en massa kändisar hela dagarna, och de e ju kul men inte så märkvärdigt som det kanske låter.

Man kan undra om Pride verkligen behövs 2017, och svaret är ju JA och kanske mer än någonsin för även om samhället är hyggligt öppet för människor som inte följer normen till pungat och prickar så ser man orosmolnen hopa sig från olika håll. Själv är jag faktiskt lite orolig för framtiden.

Inte så ofta man är ute och åker segelbåt, men denna dag vart det en tur.

En vän till mig behövde lite hjälp att flytta sin båt.

En bild från schlager kvällen                                              Rhapsody in rock och Nanne testar ljudet inför kvällen         å så är allt över och en lång längtan till nästa år

12/8/2017  Nu när man ändå var i farten och fira Pride så blev det en dag också ned Roslagen Pride, ligger ju nära till hands när man ändå befinner sig i Norrtälje.      Det är ju inte så stort men ändå kul att de finns en Pride även i Norrtälje.

Första året som vi hade en pridepark                                Och en ganska stor parad med kul ekipage                    Och gaska bra underhållning på scenen, här Dismissed

30/8—3/9  Då var det ner till Båstad igen, denna gång var det mycket fest, ett bröllop och en tennisturnering på centercourten, ja ni vet där Borg och de andra elitspelarna brukar spela, och så lilla jag då hihi

Jag och min tennispartner Eva gick till final men kunde inte hålla emot de bättre motståndet denna gång.

Ibland händer det lite kul saker också, som när jag var på systembolaget och kassörskan böjer sig fram och säger, (jag såg ditt program på tv, de var bra ) mm jo jag var med i ett program som handlade om den perfekta kroppen för ett tag sedan, så är väl lite kändis då hihi.

7/9  En liten bild på mig när jag gick på Viking Cinderella.  Blev några ord med Babsan också, vi dyker ju på varandra då och då, vanligtvis under priden i Stockholm

10/10/2017  Då var det klart, hela taket bytt, hängrännor och stuprör, vindskivor, fast stege och takbrygga mm.

Tog lite tid men nu är det klart och förhoppningsvis ska det hålla nu i många år. Men glädjen varade inte så länge för vi hade sotaren här och en kille som inspekterade skorsten mm, och klart det var lite att anmärka på, ja småsaker men ändå. Så var det vår bastu som vi köpte för många år sedan och som man nu hade synpunkter på att skorstensröret inte var godkänt och lite till. Är samma med alla som köpt bastu från den leverantören.

Så får väl fixa det så småningom.

20/10/2017  Denna kväll satt jag på Oskarsteatern och såg After Dark. Var 7 gången jag sett en föreställning med dem och även om de mesta i denna var en tillbakablick från tidigare föreställningar så var det ju himla bra, är kanske lite knäpp men gillar den här typen av underhållning.

Tråkigt att det blir den sista uppsättningen i den här storleken, ändå kul att ha följt dem under åren, från att ha varit lite kinki till att vara erkänt som stor och seriös underhållning som inte bara HBTQ personer gillar och att After Dark har hålligt i 40 år.

Lite tråkigt när stora artister lägger ner av olika anledningar, man kommer sakna dem.

Som tjej ägnar man sig ju åt att sköta om sitt utseende då och då, man sminkar sig ju och så, men även som mig fixar sina naglar och förlänger ögonfransar. Det sistnämnda har gjort att jag blir förkyld efter varje behandling och det är tydligen limmet som används som är boven i dramat.

När man läser på 1177 så ser man att det finns massor av biverkningar, så får nog lägga av med detta framöver.

· astmaanfall

· andningssvårigheter

· nästäppa

· rinnsnuva

· nysningar

· näsblod

· slem i halsen

· hosta

· pip i luftvägarna

· tryck över bröstet på kvällen och natten

kontaktallergi med röda, kliande hudutslag och blåsor

1/12/2017  Så var det dags igen med en liten kryssning på Ålands hav med glada vänner, mycket folk ombord denna gång, kändes som de var många som åkte med jobbet så här inför jul. Kul stämning och en hel del dansande, ja dansande kan man ju diskutera, var så himla kladdigt på dansgolvet att skona fastnade, blir så när folk tar med sig drinkar och annat och spiller ut dem. Till slut kom i alla fall Gretcen upp på scenen och hon kan hålla igång, både hon och musiken kom upp i högvarv.

Kul också när man vaknar på morgonen efter ett par timmars sömn och så mår man oförskämt bra tråtts en hel del bubbel sen man steg på båten.

12/12/2017  I dag var jag iväg och modellade för en fotoutställning, det var en fortsättning på en projekt som startade för två år sedan och som bland annat utmynnat i teaterföreställningen om Drottning Kristina. Det kommer nu bli utställningar runt om i landet med spännande bilder som säkert kommer skapa rubriker hihi.

Så var det dags för årets sista dagar, dessa kommer jag mestadels tillbringa ute på Värmdö. Katt och husvakt ute på Kobben  och nyår hemma hos min väninna Anna.

Jag hoppas 2018 kommer bli ett bra år och att Sverige kommer överleva ett år till utan att rasa samman, kanske blir det många trevliga stunder med goa vänner också.

31/12/2017 Årets sista dag tar sin början med frukost på Kobben både för två och fyrbenta.  Så småningom bar det iväg till en annan del av Värmdö och då blev det massor av bubbel och god mat.

Sen var de ju de där med fyrverkeri, nu hade vi ju inga raketer men en bomb det fanns de ju, lite stor kanske men ändå. Men när 12 slaget till slut kom  så blev den stående, man vill ju inte bidra till de kaos som de va på flera platser runt om i Sverige, nä vi fortsatte att umgås och ha trevligt i stället.